THE DEFINITIVE GUIDE TO معماری ساختمان

The Definitive Guide to معماری ساختمان

The Definitive Guide to معماری ساختمان

Blog Article

یکی از اصلی ترین ویژگی های سبک شیکر استفاده از رنگ‌ های مات و خنثی مانند رنگ های طوسی، خاکستری و بژ می باشد و همه وسایلی که در قسمت ‌های مختلف خانه قرار می ‌گیرند رنگ های مات و خنثی دارند و هر چه چوبی که در این سبک به کار می‌رود تیره تر باشد این فضا جذاب تر خواهد بود.

این خانه ها دارای پلان باز هستند و فضای آن ها دلباز است. به دلیل استفاده از متریال های چوبی در ساخت خانه های کرفتسمن، آن ها ساده، طبیعی و روشن هستند.

این رنگ ها بسیار لوکس، پخته و البته ماندگار هستند و نسبت به رنگ های روشن مثل نارنجی یا صورتی دیرتر تکراری می شوند.

 شاید در نگاه اول تصور کنید که سبک دکوراسیون امروزی کاملا مطابق با سبک دکوراسیون مدرن است، اما اینطور نیست و کسانی که بخواهند از این سبک پیروی کنند لازم است که بیشتر از دنیای مد و طراحی بدانند و بعد از آن متوجه تفاوت های ریزی که سبک مدرن و سبک امروزی با هم دارند خواهند شد.

بازسازی ساختمان، فرایندی است که در آن ساختمان‌های قدیمی و خسته شده به صورت جامع و کامل تجدید نظر و بازسازی می‌شوند. این فرایند علاوه بر افزایش زیبایی و ارزش ساختمان، بهبود عملکرد و افزایش ایمنی آن نیز هدف قرار می‌دهد.

این طراح از به کارگیری رنگ های تیره نمی ترسد و این رنگ ها را با تصویر منحصر به فرد و بافت دار ایده هایش درهم می تند.

امروزه کوچک بودن متراژ آپارتمان ها و خانه ها باعث شده که مردم درصدد بر بیایند که از بیشترین پتانسیل موجود در فضای خانه برای کارهای خود استفاده کنند. یکی از مواردی که به افراد این اجازه را می‌دهد ..

آیا استفاده از تکنولوژی در بازسازی ضروری است؟ تکنولوژی می‌تواند بازسازی را ساده‌تر و کارآمدتر کند.

خرید موارد اولیه بسیار مهمه. تورم، باعث میشه مواد اولیه با گذشت زمان افزایش قیمت داشته باشن. پس باید تا حد امکان مواد اولیه خریداری بشه.

این خانه مدرن و پرنور، با رنگ های روشن دکور شده و از چند نقطه خالی و فضایی صمیمی برخوردار است.

بین آن چه که خوب به نظر می رسد و آن چه که برای خانواده شما کارآمد است باید تعادل برقرار شود.

بازسازی منزل تقریبا مشابه نازک کاریه و شامل هر کاری میشه که بعد از سفت‌کاری انجام میشه. هرچند بعضی موارد وجود داره که بخشی از سفتکاری رو هم شامل میشه ولی در حالت کلی، مرحله سفت‌کاری در اکثر بازسازی ها وجود نداره. منظور از سفتکاری، مرحله پی کنی، ریختن بتن فونداسیون، کرسی چینی، تیر و ستون، بادبند، دیوار برشی، دیوارچینی و سقف هست.

این ایده، از ایده های جدید و امروزی نیست که پس از مدتی از مُد بیافتد. راهکاری جاافتاده و ماندگار است که هرگز از ذهن طراحان پاک نمی شود. وجود یک فضای خالی و پوچ در خانه، از لحاظ روانشناسی بسیار مفید و رضایتبخش است. همچنین به بزرگنمایی فضا کمک می کند.

بازسازی یعنی دوباره ساختن. برعکسشم درسته؟ یعنی هر دوباره ساختنی بازسازی محسوب میشه؟ در جواب این سوال باید بگم که خیر؛ بعضی از دوباره سازی ها here حجمشون اونقدر کمه که به اون بجای بازسازی خانه، تعمیرِ خانه گفته میشه. مثلا کمی از گچ دیوار ریخته و نیاز به تعمیر داره.

Report this page